Elektro installatiebedrijf Van der Steen uit Budel

Zonder stroom valt alles stil. Van huishoudapparatuur tot bedrijven, scholen en zorginstellingen. Geen wonder dat aan elektrische installaties steeds hogere eisen worden gesteld. Als elektro installatiebedrijf kennen wij alle inns en outs. Wij verzorgen het ontwerp, de montage én het onderhoud van uw installatie. Daar kunt u op vertrouwen.

 

Bedrijfszekere installaties

Wij werken voor verschillende zakelijke opdrachtgevers, van woningbouw tot zorginstellingen en van industrie tot utiliteitsbouw. Al deze partijen hebben behoefte aan een installatie die deugdelijk is en past bij de eisen van de gebruikers. Onze deskundige medewerkers kennen de voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld. Zij nemen u niet alleen veel werk uit handen maar zorgen er ook voor dat u voldoet aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving. 

 

Preventie toepassingen

Niet alleen de wet stelt eisen aan elektrotechnische installaties, ook verzekeraars doen dit. Daarom zijn wij als elektro installatiebedrijf ook gespecialiseerd in diverse toepassingen op het gebied van veiligheid. Wij ontwerpen en installeren maatwerkoplossingen in:

Brandbeveiliging
Inbraakbeveiliging
Camerabeveiliging
Noodverlichting

 

Onze installaties werken preventief, zodat u hopelijk veel ellende bespaard blijft. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud en de rapportage. U voldoet daarmee aan alle voorschriften van de verzekeringsmaatschappij. Een hele zorg minder!

 

Op eigen kracht

De ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek gaan razendsnel. Het plaatsen van zonnepanelen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Ook het gebruik van elektrisch aangedreven voertuigen neemt snel toe. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een of enkele laadpalen bij hun bedrijfspand te plaatsen. Van der Steen Elektro kan dit voor u verzorgen.

 

Ook voor uw datanetwerk

Net als elektriciteit is ook data een kritisch onderdeel geworden van menig bedrijfsproces. Het een kan niet zonder het ander. Bij Van der Steen Elektro liggen beide in één betrouwbare hand. Wij leggen voor u een datanetwerk aan dat volledig aansluit op uw wensen en eisen. Als elektro installatiebedrijf beschikken wij hiervoor over de juiste kennis  en ervaring.

 

 

Neem contact op voor meer info!