Installatiebedrijf Budel

Van der Steen: uw elektro installatiebedrijf in Budel

Van der Steen is een vertrouwde naam in deze regio. Met ruim 75 jaar ervaring durven wij gerust te stellen dat we het meest ervaren installatiebedrijf van Budel zijn. Maar zo oud als ons bedrijf, zo nieuw is onze kennis. Als erkend installateur zijn wij helemaal thuis in de elektrotechniek van nu. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor uw woonhuis of bedrijfspand.  

 

Betrouwbaar en bedrijfszeker

Uw elektrische installatie moet voor 100% betrouwbaar zijn. U zit immers niet te wachten op een stroomstoring die uw huishouden of bedrijfsprocessen ontregelt. Onze medewerkers zijn daarom volledig op de hoogte van alle voorschriften en richtlijnen die gelden voor elektrotechnische installaties. Daarmee ontwerpen en realiseren zij de meest betrouwbare installatie voor uw huis of bedrijfspand. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook verstand meterkasten en aardlekschakelaars. Kortom: wij leveren het totale pakket.

 

Maatwerk elektricien Budel

Omdat wij uw installatie zelf ontwerpen, kunnen wij volledig afstemmen op uw wensen en omstandigheden. Op basis van uw input ontwerpen wij de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige elektro installatie voor uw situatie. Maatwerk dus.

 

Toepassingen elektro

Naast het aanleggen van uw groepenkast, stopcontacten en verlichting zijn wij ook thuis in meer complexe toepassingen van de elektrotechniek. In samenwerking met betrouwbare partners installeren wij:

 

  • Zonnepanelen: Wij geven advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast helpen wij u bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij.
  • Domotica (huisnetwerk): Verhoog uw veiligheid, woonplezier en comfort. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Inbraakbeveiliging: Vertrouw op een maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand.
  • Krachtstroom: Niet alleen in de industrie, ook in gewone huishoudens zien we steeds vaker apparatuur waarvoor de standaard stroomaansluiting niet voldoet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur.

 

Uw wensen vormen de leidraad bij de ontwikkeling van een passende en duurzame installatie.
 

Uw installatiebedrijf in Budel

Bij de keuze van een elektricien gaat u niet over een nacht ijs. Daarom is het goed om te weten dat bij Van der Steen Elektro kwaliteit en klantgerichtheid altijd voorop staat. Als erkend installateur hebben wij in Budel immers een naam hoog te houden. Vertrouw op ons vakmanschap, onze kennis en ervaring. Bel Van der Steen Elektro.

 

 

Neem contact op voor meer info!