Installatiebedrijf Eindhoven

Elektro installatiebedrijf Eindhoven

Voor een betrouwbare elektricien in Eindhoven belt u met Van der Steen: al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Eindhoven en omgeving. Als erkend installateur kennen wij alle inns en outs van de elektrotechniek. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

 

Betrouwbare installaties

Of het nu gaat om een woonhuis of bedrijfspand, uw installatie moet 100% betrouwbaar zijn. Niets is immers zo vervelend als een stroomstoring die uw huishouden of bedrijfsprocessen ontregelt. Onze medewerkers hebben daarom niet alleen verstand van groepenkasten en stopcontacten, zij kennen ook alle voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld.

 

Al vanaf de eerste schets houden wij rekening met uw wensen en specifieke omstandigheden. Zo komen wij tot het ontwerp van de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie voor uw situatie.

 

Meer dan standaard elektro

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting. Maar daarnaast zijn wij als elektro installatiebedrijf gespecialiseerd in meer specifieke toepassingen van de elektrotechniek, zoals:
 

  • Zonnepanelen: Wij geven advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij.
  • Domotica: Specifieke toepassingen die uw veiligheid, woonplezier en comfort verhogen. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Inbraakbeveiliging: Wij ontwikkelen en installeren maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand.
  • Krachtstroom: Niet alleen in de industrie, ook in gewone huishoudens zien we steeds vaker apparatuur waarvoor de standaard stroomaansluiting niet voldoet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur. U kunt bij ons terecht voor het aanpassen van een bestaande, of de aanleg van een compleet nieuwe installatie.

Van der Steen Elektro levert uitsluitend maatwerkoplossingen op dit gebied. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en installeren wij een passende en duurzame installatie.

 

Installatiebedrijf Eindhoven en omstreken

Bij de aanleg van uw elektrische installatie is kwaliteit het belangrijkste criterium. Kies daarom voor een erkend installateur op het gebied van elektro. Een bedrijf dat aantoonbaar over de juiste kennis en ervaring beschikt: Van der Steen Elektro.

 

 

 

Neem contact op