Installatiebedrijf Geldrop

Elektro installatiebedrijf Geldrop 

 

Van der Steen Elektro is al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Geldrop en omgeving. Als erkend installateur zijn wij volledig thuis in alles wat met elektrotechniek te maken heeft. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Dus bent u op zoek naar een Elektricien in Geldrop? Bel Van der Steen!

 

Installaties waar u van op aan kunt

Wat de toepassing ook is, uw installatie moet 100% betrouwbaar zijn. U zit immers niet te wachten op een stroomstoring die uw huishouden of bedrijfsprocessen ontregelt. Daarom hebben onze medewerkers niet alleen verstand van groepenkasten en stopcontacten, zij kennen ook de voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld.

 

Uw wensen en specifieke omstandigheden zijn voor ons leidend bij het ontwerp van uw elektrotechnische installatie. Samen komen wij tot de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie voor uw situatie.

 

Speciale toepassingen van elektro

Naast het aanleggen van uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting zijn wij als elektro installatiebedrijf gespecialiseerd in speciale toepassingen van de elektrotechniek, zoals:
 

  • Zonnepanelen: Advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Ook kunt u een beroep op ons doen bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij. U heeft geen omkijken meer naar uw installatie en alles wat daarbij hoort.
  • Domotica: Meer veiligheid, woonplezier en comfort dankzij specifieke toepassingen van de elektrotechniek. Wij integreren de installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Inbraakbeveiliging: Maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling, installatie én het onderhoud.
  • Krachtstroom: Was het voorheen uitsluitend industrie, tegenwoordig maken ook gewone huishoudens steeds vaker gebruik van krachtstroom. Voor steeds meer apparatuur voldoet de standaard stroomaansluiting niet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur.

 

Aan de hand van uw wensen ontwerpen en installeren wij een passende en duurzame installatie. Wij leveren uitsluitende maatwerkoplossingen op dit gebied.

 

Installatiebedrijf Geldrop en omstreken

Kwaliteit staat voorop bij de aanleg van uw elektrische installatie. Kies daarom voor een erkend installateur op het gebied van elektro. Een bedrijf dat aantoonbaar over het juiste vakmanschap en de ervaring beschikt: Van der Steen Elektro.

 

 

Neem contact op voor meer info!