Installatiebedrijf Heeze/Leende

Elektro installatiebedrijf Heeze-Leende

Voor een betrouwbare elektrische installatie in uw woonhuis of bedrijfspand belt u Van der Steen: al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Heeze-Leende en omgeving. Als erkend installateur kennen wij de fijne kneepjes van de elektrotechniek. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

 

Betrouwbare installaties


Wie wel eens een stroomstoring heeft meegemaakt, weet hoezeer dit uw huishouden of bedrijfsprocessen kan ontregelen. Daarom hebben onze medewerkers niet alleen kennis van groepenkasten en stopcontacten, maar ook van alle voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld. Uw elektro installatie is gegarandeerd betrouwbaar.

 

Duurzaam en veilig

Wij ontwerpen en installeren gebruiksvriendelijke elektrische installaties. Bovendien stellen wij hoge eisen aan veiligheid en energiezuinigheid. Met een elektro installatie van Van der Steen bent u voor jaren klaar.  

 

Meer dan standaard elektro

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting. Maar als elektro installatiebedrijf gaan wij graag nog een stap verder. U kunt dus ook bij ons terecht voor andere toepassingen van de elektrotechniek, zoals:
 

  • Zonnepanelen: Subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud van uw zonnepanelen. Hulp bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij.
  • Domotica: Veilig wonen met meer comfort. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Inbraakbeveiliging: Ontwerp en installatie van maatwerk beveiligingssystemen. Leefbaarheid en werkbaarheid van uw woning of bedrijfspand staan voorop!

 

Krachtstroom

Een toepassing waar steeds meer vraag naar komt, is krachtstroom. Niet alleen voor de industrie maar ook in gewone huishoudens. De reden: toenemend gebruik van apparatuur waarvoor een standaard stroomaansluiting niet meer voldoet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur. Om die reden hebben wij als elektricien in Heeze Leende al ontelbare krachtstroom-installaties ontworpen en geïnstalleerd.

 

Installatiebedrijf Heeze-Leende

Van der Steen Elektro staat voor kwaliteit en maatwerkoplossingen op het gebied van elektrotechniek. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en installeren wij een passende, gebruiksvriendelijke en duurzame installatie. Alles wat u van een erkend installateur mag verwachten. Bel vandaag nog!

 

 

Neem contact op