Installatiebedrijf Helmond

Uw installatiebedrijf Helmond: Van der Steen

U zoekt een betrouwbare elektricien in Helmond? Bel dan Van der Steen. Met ruim 75 jaar ervaring in elektrotechniek zijn wij hét installatiebedrijf in Helmond en omgeving. Als erkend installateur kennen wij alle inns en outs van ons vak. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

 

Elektro installaties waar u op kunt vertrouwen

Elektrische installaties dienen 100% betrouwbaar te zijn. Zowel in een woonhuis als in een bedrijfspand kan een stroomstoring de boel behoorlijk ontregelen. Daarom hebben onze medewerkers niet alleen verstand van de groepenkast en stopcontacten, maar kennen zij ook alle voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld.

 

Uw wensen zijn leidend bij het ontwerp van uw elektrische installatie. In overleg komen wij tot het ontwerp van de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie voor uw situatie.

 

Moderne toepassingen

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de moderne toepassingen van elektrotechniek, zoals:

 

  • Inbraakbeveiliging: Wij ontwikkelen en installeren maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand.
  • Krachtstroom: Niet alleen in de industrie, ook in gewone huishoudens zien we steeds vaker apparatuur waarvoor de standaard stroomaansluiting niet voldoet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur.
  • Zonnepanelen: Wij geven advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij. U heeft geen omkijken meer naar uw installatie en alles wat daarbij hoort.
  • Domotica: Specifieke toepassingen die uw veiligheid, woonplezier en comfort verhogen. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.

 

Wij leveren uitsluitend maatwerkoplossingen op dit gebied en werken samen met ervaren, betrouwbare partners. Op basis van uw wensen ontwerpen en installeren wij een passende en duurzame installatie.

 

Installatiebedrijf Helmond en omstreken

Als erkend installateur hebben wij een naam hoog te houden. Bij het ontwerp en de aanleg van uw elektrische installatie staat kwaliteit daarom voorop. Met ruim 75 jaar ervaring hebben wij alle benodigde kennis en vakmanschap in huis. Met een installatie van Van der Steen Elektro kiest u dus in alle opzichten voor betrouwbaarheid.

 

 

Neem contact op