Installatiebedrijf Maarheeze

Elektro installatiebedrijf Maarheeze

Het vinden van een betrouwbare elektricien in Maarheeze is niet eenvoudig. Er is immers een ruim aanbod op dit gebied. Waar moet u op letten? Van der Steen Elektro is al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Maarheeze en omgeving. Als erkend installateur kennen wij alle inns en outs van de elektrotechniek. Wij ontwerpen, monteren en onderhouden elektrische installaties voor de zakelijke én de particuliere markt. Dus ook voor u!

 

Betrouwbaarheid en vakmanschap

Elk woonhuis, elk bedrijfspand heeft een betrouwbare installatie nodig. Daarmee maakt u de kans op een stroomstoring zo klein mogelijk. Onze medewerkers zijn allen ervaren en deskundige elektriciens. Behalve van groepenkasten en stopcontacten hebben zij kennis van de richtlijnen en voorschriften zoals die voor elektrotechnische installaties gelden. En daar doet u uw voordeel mee.

 

Betrouwbaarheid en vakmanschap


De installaties die wij aanleggen worden door onze eigen vakmensen ontworpen. Uw wensen en specifieke omstandigheden staan daarin vanaf de allereerste schets centraal. Gezamenlijk komen wij tot een ontwerp van de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige elektro installatie voor uw toepassing.

 

Van aardlekschakelaar tot zonnepanelen

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en installeren van uw meterkast en verlichting. Maar als elektro installatiebedrijf hebben wij nog veel meer in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van:

 

  • Inbraakbeveiliging: Wij ontwikkelen en installeren maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand.
  • Zonnepanelen: Wij geven advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij. U heeft geen omkijken meer naar uw installatie en alles wat daarbij hoort.
  • Domotica: Specifieke toepassingen die uw veiligheid, woonplezier en comfort verhogen. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Krachtstroom: Niet alleen in de industrie, ook in gewone huishoudens zien we steeds vaker apparatuur waarvoor de standaard stroomaansluiting niet voldoet. Denk aan een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur.

 

Installatiebedrijf Maarheeze en omstreken

Een betrouwbare installatie komt tot stand in samenwerking met een betrouwbare partner. Kies daarom voor een erkend installateur op het gebied van elektro. Een bedrijf met ervaring en vakmanschap, dat bekend is in de regio Maarheeze: Van der Steen Elektro.

 

Neem contact op voor meer info!