Installatiebedrijf Veldhoven

Elektro installatiebedrijf Veldhoven

 

Waar let u op bij de keuze van een elektricien in Veldhoven? Vakmanschap? Ervaring? Betrouwbaarheid? Van der Steen Elektro heeft het allemaal in huis. Wij zijn al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Veldhoven en ver daarbuiten. Als erkend installateur kennen wij alle inns en outs van de elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, monteren én onderhouden van uw elektrische installaties. De keuze is aan u!

 

Zakelijke en particuliere installaties

Aan de elektrische installatie van een woonhuis als uw bedrijfspand worden hoge eisen gesteld. Iedereen weet immers hoe een stroomstoring uw huishouden of bedrijfsprocessen kan ontregelen. Om die reden hebben onze medewerkers niet alleen verstand van groepenkasten en stopcontacten, maar kennen zij ook alle voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld.

 

Uw wensen staan centraal bij het ontwerp van uw installatie. Al vanaf de eerste schets houden wij rekening met uw specifieke omstandigheden. Gezamenlijk komen wij tot de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie voor uw situatie.

 

Toepassingen van elektro

Naast het aanleggen van uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting kunt u ook bij ons terecht voor meer specifieke toepassingen van de elektrotechniek, zoals:
 

  • Inbraakbeveiliging: Maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand.
  • Domotica: Toepassingen die uw veiligheid, woonplezier en comfort verhogen. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.
  • Zonnepanelen: Advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen bij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij. U heeft geen omkijken meer naar uw installatie en alles wat daarbij hoort.
  • Krachtstroom: Het gebruik van krachtstroom neemt toe, ook in gewone huishoudens. Dit vanwege apparatuur waarvoor de standaard stroomaansluiting niet meer voldoet: een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen op elk gebied. Wij ontwerpen en installeren een passende en duurzame installatie die geheel aan uw wensen voldoet.

 

Hét installatiebedrijf voor Veldhoven en omstreken

Kies voor een erkend installateur op het gebied van elektro. Een bedrijf dat aantoonbaar over de juiste kennis en ervaring beschikt. Waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan: Van der Steen Elektro. 

Neem contact op