Installatiebedrijf Weert

Hét elektro installatiebedrijf van Weert en omstreken

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Weert? Bel Van der Steen: al ruim 75 jaar actief als installatiebedrijf in Weert en ver daarbuiten. Als erkend installateur heeft de elektrotechniek voor ons geen geheimen meer. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden elektrische installaties voor woonhuizen en bedrijfsgebouwen. Dus ook voor u!

 

Betrouwbare installaties

Aan elektrische installaties worden steeds hogere eisen gesteld. Niets is immers zo vervelend als een stroomstoring waarbij uw huishouden of bedrijfsprocessen ontregeld raken. Wij staan garant voor een betrouwbare installatie. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van meterkasten en aardlekschakelaars, maar kennen ook de vele voorschriften en eisen die aan elektrotechnische installaties worden gesteld. Zo weet u zeker dat u op uw installatie kunt vertrouwen.

 

Maatwerk in elektro

Al vanaf de eerste schets houden wij rekening met uw wensen. Onze vakmensen kunnen bovendien met u meedenken over specifieke omstandigheden in het gebruik. Zo ontwerpen wij de meest veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie voor uw situatie.

 

Meer dan standaard elektro

U kunt het aanleggen van uw groepenkast, stopcontacten en verlichting met een gerust hart aan ons uitbesteden. Maar ook meer complexe toepassingen van de elektrotechniek zijn voor ons dagelijkse kost. Denk aan:

 

  • Zonnepanelen: Na een deskundig advies verzorgen wij de installatie en het onderhoud. Wij helpen u bovendien bij de subsidieaanvraag, de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij.
  • Domotica: Met de juiste elektrotechnische installaties woont u langer, veiliger, plezieriger en comfortabeler in uw eigen huis. Ook voor bedrijfspanden zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles met oog voor de eindgebruiker.
  • Inbraakbeveiliging: Maatwerk beveiligingssystemen met aandacht voor de leefbaarheid en werkbaarheid in uw woonhuis of bedrijfspand.

 

Krachtstroom

Naast industriële toepassingen wordt krachtstroom ook steeds vaker aangelegd in woonhuizen. Voor steeds meer apparatuur is de standaard stroomaansluiting niet meer voldoende, zoals een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur. Van der Steen Elektro levert complete maatwerkoplossingen op dit gebied. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en installeren wij een passende en duurzame installatie.

 

Installatiebedrijf Weert

Bij de keuze van een elektro installatiebedrijf speelt kwaliteit waarschijnlijk een belangrijke rol. Als erkend installateur met ruim 75 jaar ervaring klinkt ons dat als muziek in de oren. Wij zijn trots op onze goede naam in Weert, en doen er alles aan deze belofte steeds opnieuw waar te maken. Ook in uw project!

 

Neem contact op voor meer info!