Installatiebedrijf Valkenswaard

Elektro installatiebedrijf Valkenswaard

De betrouwbaarheid van uw elektrotechnische installatie is cruciaal voor zowel bedrijven als particulieren. Kies daarom voor een betrouwbare elektricien in Valkenswaard: Van der Steen Elektro. Al meer dan 75 jaar actief als installatiebedrijf in Valkenswaard en omgeving. Als erkend installateur kennen wij alle inns en outs van de elektrotechniek. Wij ontwerpen, monteren én onderhouden uw elektrische installatie.

 

Erkend installateur

Een stroomstoring kan uw huishouden of bedrijfsprocessen behoorlijk ontregelen. Uw installatie moet dan ook voor 100% betrouwbaar zijn. Daarom hebben onze medewerkers niet alleen verstand van groepenkasten en stopcontacten, maar ook van alle voorschriften en eisen die men aan een elektrotechnische installatie stelt. De installaties die wij ontwerpen zijn veilig, betrouwbaar, energiezuinig én gebruiksvriendelijk.

 

Toepassingen

Wij leggen met veel plezier uw meterkast, aardlekschakelaar en verlichting aan. Maar als elektro installatiebedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in alle moderne toepassingen van de elektrotechniek, zoals:
 

  • Krachtstroom: Voor bijvoorbeeld een jacuzzi, inductiekookplaat of zware elektrische apparatuur voldoet de standaard stroomaansluiting niet. Steeds vaker wordt daarom ook in woonhuizen krachtstroom aangelegd.
  • Zonnepanelen: U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij de subsidieaanvraag, levering, installatie én onderhoud. Daarnaast begeleiden wij de btw-teruggaaf en het aanmelden bij de energiemaatschappij. Wij wijzen u graag de weg!
  • Inbraakbeveiliging: Bij het ontwikkelen en installeren van maatwerk beveiligingssystemen staan leefbaarheid en werkbaarheid in uw woning of bedrijfspand voorop.
  • Domotica: Langer zelfstandig wonen dankzij toepassingen die uw veiligheid, woonplezier en comfort verhogen. Wij integreren de elektrotechnische installaties van uw woning of pand in een compleet en gebruiksvriendelijk ‘huisnetwerk’.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen op elk gebied. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en installeren wij de meest passende en duurzame installatie.

 

Installatiebedrijf Valkenswaard en omstreken

Net als u hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze installaties. Als erkend installateur hebben wij immers een naam hoog te houden op het gebied van elektro. U kunt vertrouwen op het vakmanschap, de kennis en ervaring die wij in ruim 75 jaar in Valkenswaard en omgeving hebben opgedaan.

 

 

Neem contact op voor meer info!